Opnieuw geweldsincident in centrum Den Haag- Ypenburg, jonge jongen raakt gewond na steekpartij

Op de Klopsteen in Den Haag-Ypenburg is zondagavond 3 juli een jonge jongen gewond geraakt bij een steekincident.

Omstreeks 20:58 uur kwam bij de politie de melding binnen van een steekincident. Meerdere politie-eenheden kwamen ter plaatse. Toen de politie ter plaatse kwam troffen zij een jongen aan met een steekwond in zijn hand.

Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plaatse behandeld aan zijn hand, waarna hij zelf mee is gelopen naar de ambulance en zonder spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De politie heeft voor zover bekend nog geen verdachte(n) aangehouden. Wel is een minderjarige jongen meegenomen naar het politiebureau. Hij zal verhoord worden als getuige.

Even verderop van waar de jongen in het parkje is aangetroffen heeft de politie een Plaats Delict (PD) gemaakt. Dat is op het pleintje bij het Speerpunt en de Oude Kustlijn. Hier heeft de politie later op de avond nog onderzoek verricht. Het incident zou hebben plaatsgevonden op het pleintje bij Verhage waarna de jongen is doorgelopen naar het parkje.

Eerder op de avond vond er ook al een geweldsincident plaats, een mishandeling aan de andere kant van het centrum. Een jonge jongen raakte hier gewond. De politie wist twee personen aan te houden. Het is niet bekend of de twee incidenten met elkaar te maken hebben.