Over Spa-Media

Spa-Media

Spa-Media is al jaren bezig om te groeien tot een veelzijdig persbureau en doen verslag van ongevallen, branden en andere grote calamiteiten.

Eind 2015 startte de nieuwswebsite 112Lansingerland.nu (tegenwoordig 112Lansingerland.nl), onderdeel van Spa-Media, waar dagelijks het 112-gerelateerde nieuws uit Lansingerland wordt geplaatst. In drie jaar tijd is er enorm veel ervaring opgedaan en in 2018 startte persbureau Spa-Media. In eind 2019 en begin 2020 is Spa-Media verder gegroeid. Begin 2020 startte weer twee nieuwe regionale nieuwssites, genaamd 112Pijnacker-Nootdorp.nl en 112Zoetermeer.nl.

Spa-Media levert beeldmateriaal aan lokale, regionale en landelijke media. Spa-Media levert altijd ruwe beelden aan. De beelden zijn van te voren niet bewerkt, zoals bijvoorbeeld het onherkenbaar maken van gezichten en/of kentekens. De media beslist zelf of dit nodig is, Spa-Media is hier niet aansprakelijk voor.

Evenementen en privé fotografie

Niet alleen van grote calamiteiten maken wij beeldmateriaal. Wij maken ook graag beeldmateriaal bij evenementen. Zo worden wij al enkele jaren door mediabedrijven gevraagd om aanwezig te zijn bij diverse (lokale) evenementen.

Heeft u een interesse ?

Neem dan contact op via de contactpagina.

Kvk-Nummer :  70462445