Gewonden na steekpartij Europaweg in Zoetermeer

Zoetermeer – Maandagmiddag zijn er twee personen gewond geraakt na een steekpartij aan de Europaweg in Zoetermeer.

De hulpdiensten waaronder het MMT (Mobiel Medisch Team) met de traumahelikopter werden omstreeks drie uur gealarmeerd na een melding van een steekpartij op straat. Het MMT landde in de buurt van het incident.

Het steekincident heeft zich afgespeeld op straat, waar is vooralsnog onduidelijk. Er zijn  twee personen behandeld, waarna er één naar het ziekenhuis is vervoerd. Of beide personen met het incident te maken hebben is vooralsnog onbekend.

De politie heeft nog niemand aangehouden en is op zoek naar de dader.

UPDATE 16:00 uur: 

De politie heeft zojuist een Plaats Delict (PD) gemaakt verderop aan de Europaweg, ter hoogte van de RDW. Mogelijk dat het incident zich hier heeft afgespeeld.

Er is één man gewond geraakt en met meerdere steekwonden naar het ziekenhuis vervoerd. Er is door de politie geen signalement van de dader(s) vrijgegeven.

De politie doet verder onderzoek naar het incident.

 

Politie Eenheid Den Haag on Twitter: “Steekincident zojuist op de #Europaweg #Zoetermeer. Slachtoffer gewond geraakt. We zijn op zoek naar de dader. Iets gezien? Bel 1-1-2. @POL_Zoetermeer / Twitter”

Steekincident zojuist op de #Europaweg #Zoetermeer. Slachtoffer gewond geraakt. We zijn op zoek naar de dader. Iets gezien? Bel 1-1-2. @POL_Zoetermeer

 

Gewonden na steekpartij Europaweg in Zoetermeer

De hulpdiensten waaronder het MMT (Mobiel Medisch Team) met de traumahelikopter werden omstreeks drie uur gealarmeerd na een melding van een steekpartij op s…