Aanhoudingen na verdachte situatie omgeving sportcomplex in Oosterheem

Zoetermeer – Maandagavond 14 juni is er een verhoogde politie activiteit geweest in de wijk Oosterheem na een melding van een verdachte situatie. 

Omstreeks 22:15 uur kwamen meerdere politie eenheden ter plaatse in de wijk Oosterheem na een melding van een verdachte situatie met betrekking tot jongeren bij een sportcomplex ‘De Oosterpoort’ aan de Zanzibarplein.

Ook de politiehelikopter kwam hierbij assisteren, zij hebben langere tijd boven de wijk gevlogen. Voor zover bekend zijn er door de politie drie aanhoudingen verricht. Twee daarvan waren minderjarige.

Wat er exact is gebeurd is vooralsnog onduidelijk.

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.

 

Aanhoudingen na verdachte situatie omgeving sportcomplex in Oosterheem

mstreeks 22:15 uur kwamen meerdere politie eenheden ter plaatse in de wijk Oosterheem na een melding van een verdachte situatie met betrekking tot jongeren b…