Gewonde na kop-staart botsing op de Edisonstraat in Zoetermeer

Zoetermeer – Vrijdagmiddag 11 juni heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden op de Edisonstraat in Zoetermeer.

Omstreeks 17:05 uur kwam de melding binnen waarna de hulpdiensten waaronder de politie en ambulance zijn uitgerukt. Ook de brandweer is ter plaatse gevraagd met hun hulpverleningsvoertuig en een tankautospuit om te assisteren bij het ongeval.
Het betrof een ongeval tussen drie auto’s. Een van de slachtoffers is met behulp van de brandweer uit zijn auto gehaald waarna hij is nagekeken in de ambulance en zonder spoed is vervoerd naar het ziekenhuis. Ook de bestuurder van het achterste voertuig is nagekeken door het ambulancepersoneel.

Twee voertuigen zijn door het ongeval flink beschadigd geraakt. De derde en tevens voorste voertuig liep lichte schade op.

Tijdens het ongeval is de Edisonstraat afgesloten geweest voor doorgaand verkeer.