Man aangehouden na roepen gaskraan open te draaien in woning Achillesstraat Rotterdam

Rotterdam – Maandagmiddag 21 september zijn de hulpdiensten groots uitgerukt nadat er een verdachte melding kwam van een mogelijk verwarde man aan de Achillestraat in Rotterdam.

Een man had vanmiddag contact met de meldkamer waar hij dreigde de gaskraan open te draaien in zijn woning aan de Achillesstraat in Rotterdam. Hierop zijn de hulpdiensten groots uitgerukt waaronder de brandweer voor assistentie van de politie.

Een gedeelte van de woonwijk was afgesloten tijdens de inzet, ook het Quick Response Team (QRT) van de brandweer is ter plaatse gekomen. Een politiehelikopter heeft enige tijd boven het incident gevlogen.

De man is na de instap in een woning aangehouden. Uit diverse metingen bleek geen gas aanwezig te zijn in de woning.

De politie doet nader onderzoek.