Flinke schade na ongeval N471, één aanhouding

Berkel en Rodenrijs – Dinsdagavond 4 augustus zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de N471 in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 21:45 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de kruising van de N471 met de Klapwijkseweg. Bij het ongeval raakte de voertuigen flink beschadigd.

Ter plaatse is er een bijrijder van de Kia behandeld door het ambulancepersoneel. Na behandeling hoefde bleek vervoer naar het ziekenhuis niet nodig. De N471 was vanaf de rotonde Oudelandselaan in de richting van Pijnacker afgesloten. Ook de afslag van de N471 richting de Klapwijkseweg vanuit Pijnacker was tijdelijk afgesloten.

Bij beide bestuurders is een blaastest afgenomen, één van de bestuurders is na de blaastest aangehouden en naar het politiebureau vervoerd. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen.

De politie doet geen onderzoek naar de toedracht van het ongeval.