Fietsster gewond na ongeval op de N209 in Bergschenhoek

Berschenhoek – Vanmiddag heeft er omstreeks 17.40 uur op de kruising van de N209 en de Leeuwenhoekweg in Bergschenhoek een ongeval plaatsgevonden.

Ter plaatse bleek dat er een aanrijding tussen een fietsster en een motor had plaatsgevonden. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel gefixeerd in een vacuümmatras en met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.  Van de motorrijder is een blaastest afgenomen. Tijdens het incident was er één rijstrook van de N209 van Bleiswijk naar Rotterdam gestremd.

Zowel de fiets als de motor hebben flinke schade opgelopen door het ongeval. De exacte toedracht van het ongeval is ons niet bekend, er wordt gespeculeerd dat de verkeerslichten niet goed staan afgesteld.

UPDATE: 

Inmiddels hebben wij vernomen dat na onderzoek in het ziekenhuis bleek dat de verwondingen van de fietsster gelukkig mee vielen.