Fotografen gezocht!

112Lansingerland is voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Onze vrijwilligers doen hun best om, buiten hun eigen werkzaamheden, 24 uur per dag en 7 dagen in de week de website actueel te houden.

De afgelopen jaren merken wij een groeiend bezoekersaantal op onze website. Dit heeft mede te maken omdat wij vanaf 2015 de inwoners van Lansingerland voorzien van 112 gerelateerde nieuwsberichten en de Gemeente die steeds verder uitbreid. Door het groeiende inwonersaantal zullen zich ook meer nieuwswaardige incidenten voordoen.

Momenteel draait onze website volledig op vrijwilligers die naast de website 112Lansingerland.nu een andere baan hebben.

Om u op de hoogte te houden van al het laatste 112 gerelateerde nieuws zijn wij opzoek naar zowel fotografen als redacteuren die een steentje willen bijdragen aan de website en ons gezellige team willen versterken!

Denk jij ons team te kunnen versterken? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

 

Eisen voor fotograaf of redacteur

Voor fotografen en redacteuren stellen wij wel een aantal eisen waar je aan moet voldoen.

Waar een fotograaf aan moet voldoen;

* Minimaal 16 jaar (18 jaar is een pré)

* Een redelijke camera, liefst een spiegelreflexcamera

* Een p2000 pager en mobiele telefoon met 4G verbinding (Om de meldingen te ontvangen, voor communicatie en het versturen van je beeld vanaf locatie) 

* Een goede beheersing van de Nederlandse Taal

Waar een redacteur aan moet voldoen;

* Een goede beheersing van de Nederlandse Taal

* Een goed werkende laptop of computer

* Een smartphone met 4G internet

Oops! We could not locate your form.