23 kilo cocaïne aangetroffen in vrachtwagen, 67-jarige man aangehouden Veilingterrein Bleiswijk

Bleiswijk – Woensdagmiddag 13 november jl. deed de politie onderzoek bij een bedrijfspand in Bleiswijk, vandaag is bekend gemaakt dat er 23 kilo cocaïne is aangetroffen in een vrachtwagen op het veilingterrein Klappolder in Bleiswijk.

Uit een onderzoek ontving de politie informatie over een container met daarin vermoedelijk cocaïne. Meerdere politie-eenheden kwamen in kogel- en steekwerende vesten ter plaatse bij een bedrijf aan de Klappolder. Hierbij werd een gedeelte van de Klappolder enige tijd afgezet en vloog een politiehelikopter boven het veilingterrein.

‘In een container werd 23 kilo cocaïne aangetroffen, een 67-jarige man uit Wormer is hierbij aangehouden, laat een woordvoerder van het Openbaar-Ministerie weten. De politie en Douane hebben nog langere tijd in en om het bedrijf onderzoek verricht.

“De 67-jarige man zit op dit moment nog vast”, aldus de woordvoerder.