Brandweer controleert woning na brandmelding Huize Sint Petrus in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Zondagavond 15 december werd de brandweer gealarmeerd vanwege een brandmelding brand in een woning aan van Huize Sint Petrus aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 20:35 uur ontving de brandweer een zogenoemde Openbaar Meldsysteem (OMS) melding vanuit het Huize Sint Petrus  appartementencomplex aan de Noordeindseweg. De brandweer is ter plaatse gekomen, uit onderzoek bleek dat de brandmelders waren geactiveerd als gevolg van kook- of bak-activiteit.

Er is niemand gewond geraakt.

De redactie ontving een aantal berichten van bezorgde mensen via de Whatsapp tiplijn met de vraag of er brand was bij Huize Sint Petrus, dit bleek gelukkig niet het geval. Vanwege het aantal ontvangen berichten heeft de redactie besloten om een item te plaatsen.

Foto: Archief foto © Spa-Media