Deniz (17) bezoekt met politie uniform zijn ongeneeslijk zieke vader om een blik in zijn toekomst te geven

Berkel en Rodenrijs – Als je er al jarenlang van droomt om bij de politie te komen werken, dan kan je natuurlijk niet wachten totdat je je uniform aantrekt en je ouders je nieuwe werkoutfit laat zien.

Ook de 17-jarige Deniz kon niet wachten op dat moment. Hij is van plan om op korte termijn te solliciteren als surveillant, zijn vader werd zijn grootste supporter.

Deniz vader werd echter ongeneeslijk ziek en belandde in het ziekenhuis. De kans dat hij zijn zoon in de toekomst zou zien werken bij de politie, is nihil. En dus besloot Deniz om samen met zijn moeder naar het politiebureau in Berkel en Rodenrijs te gaan met één prangende vraag: ‘Zou ik heel even een uniform mogen aantrekken om mijn vader een blik in “mijn toekomst” te gunnen?’ Daar hoefden twee wijkagenten niet langer over na te denken. De volgende dag werd Deniz opgebeld door de agent met de vraag welke maat kleding hij had en diezelfde middag kon de jongen in uniform zijn vader in het ziekenhuis opzoeken. Het leverde dit mooie plaatje op en een herinnering die Deniz nog lang zal koesteren.

Foto: Facebook Politie eenheid Rotterdam

Politie Rotterdam eo on Twitter

De 17-jarige Deniz droomt er al lang van om bij de politie te werken. Zijn vader is zijn grootste supporter, maar hij is nu ongeneeslijk ziek. En dus hesen we Deniz snel in een uniform zodat zijn vader hem alsnog een keer in uniform kan zien. Het hele verhaal staat op onze FB.