Alcomobilist aangehouden tijdens verkeerscontrole in Bergschenhoek

Bergschenhoek / Berkel en Rodenrijs – Zaterdagavond 9 maart heeft de politie één persoon aangehouden tijdens een algehele verkeerscontrole op één van de controle locaties binnen Lansingerland.

Op twee verschillende locaties werd zaterdagavond een algehele verkeerscontrole gehouden. De controles vonden plaats op de Planetenweg in Berkel en Rodenrijs en op de parkeerplaats bij Zwembad De Windas in Bergschenhoek.

Op de controle locatie in Bergschenhoek is één bestuurder aangehouden voor het rijden onder invloed, deze persoon is meegenomen naar het politiebureau. Er is tijdens de controle ook één voertuig buiten gebruik gesteld en kreeg een andere automobilist een bekeuring voor het rijden met defecte verlichting.

Eén bestuurder moest enige tijd wachten op de controleplaats omdat hij zich niet op eerste vordering kon legitimeren, zijn moeder heeft zijn legitimatiebewijs alsnog naar de controleplaats gebracht.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip op de WhatsApp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 010-2105003. Mede dankzij u kunnen wij verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland!)