HALT-verbaal voor jongen met illegaal vuurwerk De Zijde in Bergschenhoek

Bergschenhoek – Vrijdagmiddag 14 december kwam er een melding binnen bij de BOA (Buitengewoon Opsporings Ambtenaar) van gemeente Lansingerland over harde knallen nabij De Zijde in Bergschenhoek.

Hier werden drie jongens aangetroffen waarvan er één in het bezit was van illegaal knalvuurwerk. Deze jongeman heeft een goed gesprek gehad met de BOA’s en zijn ouders. Ook heeft de jongeman een HALT-verbaal gekregen.
Hoe oud de jongeman is, is ons niet bekend.

Naar aanleiding van harde knallen, hebben wij 3 personen staande kunnen houden. Samen met de verdachte in gesprek gegaan met de ouders. Vuurwerk in beslag genomen. Ouders gaven toestemming voor een Halt verwijzing. #ilegaalvuurwerk #vuurwerk #bureauhalt #stichtinghalt #lansingerland #bergschenhoek #wijkboa

46 Likes, 7 Comments – Wijkboa Bergschenhoek (@handhaving_bergschenhoek) on Instagram: “Naar aanleiding van harde knallen, hebben wij 3 personen staande kunnen houden. Samen met de…”