Brandweer bevrijdt persoon uit auto na ongeval N209 Bleiswijk

Bleiswijk – Vrijdagmiddag 10 augustus heeft er omstreeks 15:30 uur een aanrijding plaatsgevonden op de N209-Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk.

De politie, brandweer en een ambulancedienst zijn met spoed ter plaatse gekomen. Het betrof een aanrijding tussen twee personenauto’s. De brandweer is ter plaatse gekomen omdat er één persoon bekneld zat in zijn voertuig. De brandweerlieden hebben het dak van de auto geknipt om het slachtoffer te kunnen bevrijden.

Het slachtoffer is op een vacuümmatras gefixeerd, en is behandeld in de ambulance en daarna vervoerd naar een ziekenhuis.

De rijstrook om voor te sorteren voor de A12 richting Den Haag is afgesloten.

Hoe het ongeval heeft plaatsgevonden is nog niet bekend, de politie doet onderzoek naar de toedracht.

Afzetting

Wijkagent Oosterheem plaatste op Instagram een post over tientallen ongeduldige automobilisten die niet het geduld konden opbrengen om 10 minuten om te rijden, en door de afzetting reden. Hiervoor zijn meerdere bekeuringen uitgeschreven.

Vandaag een aanrijding boven de A12. Zeer complexe kruising. In totaal met 3 politievoertuigen moeten afzetten zodat er veilig hulp verleend kon worden, onderzoek kon worden gedaan en het wegdek kon worden gereinigd. Er waren helaas tientallen mensen die niet het verkeersinzicht hadden of geduld konden opbrengen. Het ging in totaal om 10 minuten omrijden.🙈 Hiervoor diverse malen bekeurd. Het was bijzonder om te zien met hoeveel gemak de gemiddeld automobilist gewoon door onze afzetting heen reed. #aanrijding #zoetermeer #politie #politiewerk #instacop #instaagent #instawijkagent #agent #politieagent #afzetting #doenormaal #

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Foto’s: Roy Wolters