Berkel en Rodenrijs – Gewonde na aanrijding tussen personenauto en scooter

Berkel en Rodenrijs – Donderdagavond 8 september zijn de hulpdiensten omstreeks 16:45 uur opgeroepen voor een ongeluk op de Stationsweg in Berkel en Rodenrijs.

Ter plaatse bleek er een ongeval gebeurd te zij op de Spoorhaven / Provincialeweg, hier waren een personenauto en een scooter met elkaar in botsing gekomen bij een oversteekplaats. De scooterbestuurster is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel en is later meegenomen voor controle naar het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto is er met de schrik en veel schade aan de zijkant van het voertuig vanaf gekomen.

De scooter heeft lichte schade opgelopen door het ongeval. De politie heeft tijdens de hulpverlening de weg richting Rotterdam afgesloten, hierdoor ontstond er veel hinder voor het overige verkeer. Wat er precies is gebeurd is niet bekend, mogelijk gaat het om een voorrangsfout.

De politie heeft geprobeerd de scooter achterin de politiewagen te krijgen om deze thuis te brengen. De scooter was te groot waarna familieleden de scooter zelf hebben meegenomen.