Man overleden na auto-ongeluk N209

Bergschenhoek – In de nacht van vrijdag op zaterdag raakte een auto door onbekende oorzaak van de weg af op de N209 bij Bergschenhoek. De bestuurder is in zeer kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en overleed zaterdag aan zijn verwondingen.

Lees ook: Bergschenhoek – Bestuurder in kritieke toestand na zware crash

 

Agenten bij incident op snelweg
Vrijdagnacht rond 3.00 uur kwam de melding bij de politie binnen, dat door onbekende oorzaak een auto van de weg was geraakt op de N209 bij Bergschenhoek, ook wel de Leeuwenakkerweg genoemd. De bestuurder botste vervolgens tegen een boom en kwam tegen de vangrail tot stilstand. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en brachten de 29-jarige man uit Bleiswijk, in kritieke toestand, naar het ziekenhuis. Een dag later is het slachtoffer alsnog overleden. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het eenzijdig ongeval.