Bergschenhoek – Bestuurder in kritieke toestand na zware crash

Bergschenhoek – Zaterdagmorgen 2 juli zijn de hulpdiensten rond 3.00 uur massaal gealarmeerd voor een ernstig ongeval op de Leeuwenakkerweg in Bergschenhoek.

Aldaar is een auto total loss geraakt na een zware crash. De brandweer heeft het voertuig gestabiliseerd en vervolgens opengeknipt om bij het slachtoffer te komen. Hierna heeft de ambulancedienst de zorg overgenomen en hebben het slachtoffer uit de auto gehaald en gestabiliseerd. Het slachtoffer is uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De bestuurder heeft flinke schade aangericht, zo zijn er bomen geraakt. Onderdelen van het voertuig lag over heel het wegdek verspreid. Hoe de auto heeft kunnen crashen is niet bekend. De verkeerspolitie gaat onderzoek doen naar dit bizarre ongeval. De N209 is in beide richtingen afgesloten.