Automobilist klapt achterop aanhanger op N209 bij Bleiswijk

Bleiswijk – Op de N209 tussen Benthuizen en Bleiswijk heeft dinsdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Een automobilist reed achterop een auto met aanhanger, wat leidde tot aanzienlijke schade en verkeershinder.

Bij het ongeval klapten in de personenauto meerdere airbags uit. Zowel de politie als de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Enkele betrokkenen werden onderzocht, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Op het moment van de aanrijding vonden er werkzaamheden plaats met een rijdende afzetting, al is het nog onduidelijk of deze situatie heeft bijgedragen aan het ongeval. Door de botsing raakte de trekhaak van het trekkende voertuig verbogen, waardoor de aanhanger losraakte. Beide voertuigen hebben aanzienlijke schade opgelopen.

Als gevolg van het incident ontstond er een flinke vertraging op de N209. Het verkeer wordt om en om langs het ongeval geleid door de politie. Twee bergingsbedrijven zijn ter plaatse gekomen om de beschadigde voertuigen weg te takelen.