Melding van overval blijkt beroving / mishandeling in Berkel en Rodenrijs

Bergschenhoek / Berkel en Rodenrijs – Dinsdagmiddag 16 april werd de politie geïnformeerd over een overval aan de Vlashoeck in Bergschenhoek. 
 
Rond kwart voor één kwam er een melding binnen van een overval op De Vlashoeck in Bergschenhoek. Agenten zijn naar het woonadres gegaan en hebben aldaar met de melder gesproken. Uit het onderzoek kwam naar voren dat er geen overval is geweest op De Vlashoeck, maar eerder vond er een incident plaats op de Planetenweg in Berkel en Rodenrijs. 
 
De oudere man, is bij het incident gewond geraakt en behandeld door het ambulancepersoneel. Na behandeling is de man voor verdere controle naar het ziekenhuis vervoerd. 
 
De politie en de recherche zijn ook ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar wat zich precies heeft afgespeeld en waar het incident zich voor deed. Of er iets is buitgemaakt is eveneens onbekend. De politie onderzoekt de zaak.
IMG_9932
IMG_9948
IMG_9961
IMG_9965
IMG_9997
IMG_9977