Agent gebeten tijdens aanhouding na roekeloos rijgedrag | Putselaan in Rotterdam

 

Rotterdam – In de nacht van vrijdag op zaterdag 13 april zijn twee dames aangehouden na een eenzijdig ongeval op de Putselaan in Rotterdam.

Iets over 04:00 uur kwamen twee inzittenden in een personenauto in botsing met een betonnen steen langs de weg van de Brielselaan en de Putselaan in Rotterdam. Door het ongeval kwam de bestuurster enkele meters verder tot stilstand. De politie kwam erbij en de twee dames waren erg luidruchtig en wisten de agenten niet te vertellen wie de bestuurster was van het voertuig. Na meerdere vorderingen maakten zij niet bekend wie er had gereden. Hierop zijn beide dames aangehouden voor het verlaten van een plaats ongeval, omdat het niet bekend is wie het voertuig bestuurde.

De dames waren erg luidruchtig en waren onder invloed van alcohol. Een van de dames ging in verzet bij haar aanhouding en heeft een agent gebeten toen zij in een politievoertuig werd geplaatst. De agent liep daarbij lichte verwondingen op.

Het voertuig liep aanzienlijke schade op door het ongeval. Deze is door de politie in beslag genomen voor nader onderzoek.

 

IMG_9587

IMG_9508

IMG_9504

IMG_9558

IMG_9592

IMG_9606

IMG_9568

IMG_9577

IMG_9611

IMG_9621