Auto’s in puin na tijdens auto meeting op Giessenweg in Rotterdam

Rotterdam – Tijdens een auto meeting vrijdagavond op de Giessenweg in Rotterdam ging het mis, een bestuurder klapte op een stilstaande auto. Er raakte één persoon gewond. Onder het viaduct van de A20 op de Giessenweg kwamen vele mensen bijeen.

Tijdens het heen-en-weer rijden ging het mis, volgens een getuige kwam er een auto met flinke snelheid (geschat rond de 130-150 km/u) aangereden. Ondanks een goede poging om te remmen klapte de bestuurder achterop een stilstaande auto. Beide voertuigen liepen enorme schade op.

In eerste instantie leek het erop dat er niemand gewond was geraakt bij het incident, alleen de politie kwam ter plaatse om de schade af te handelen met beide partijen. Toch werd er even later een ambulance gealarmeerd, één persoon werd behandeld door het ambulancepersoneel en is gefixeerd in een vacuümmatras. Na eerste controle is de bijrijder van de auto dat achterop het stilstaande voertuig klapte naar het ziekenhuis vervoerd.

Of de bestuurder van het voertuig is aangehouden is niet bekend. De politie doet verdere onderzoek naar wat er zich heeft afgespeeld.

 

IMG_8680

IMG_8668

IMG_8642

IMG_8658

IMG_8637

IMG_8656