Dame op scooter gewond na val | Hoefweg Bleiswijk

Vrijdagmiddag is een scooterrijdster gewond geraakt nadat zij hard ten val kwam op het fietspad langs de Hoefweg in Bleiswijk.

Omstreeks 15:15 uur ging het mis toen de dame moest uitwijken voor een slingerende fietser. De dame kwam hierbij hard ten val en kwam ongelukkig terecht. Na behandeling is de dame, zonder spoed, naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie doet nader onderzoek of de dame op de scooter en de fietser daadwerkelijk met elkaar in botsing zijn gekomen, in dat geval gaat het om een Verlaten Plaats Ongeval (VPO). De scooter is door een medewerker van distributiecentrum Jumbo in bewaring gesteld.

Bent of kent u de fietser, of heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 09008844.

 

 

IMG_3662

IMG_3667

IMG_3685

IMG_3673