Politie doet onderzoek naar aantreffen van drugslab | Wiltonstraat Zoetermeer

 

Dinsdagochtend 5 september is de politie op een drugslab gestuit in een bedrijfspand aan de Wiltonstraat in Zoetermeer. Dit lab werd aangetroffen tijdens een inval in verband met een lopend onderzoek.

De brandweer werd dinsdagochtend gealarmeerd om assistentie te verlenen bij het pand waar vermoedelijk een drugslab is aangetroffen. De brandweerlieden hebben metingen gedaan en ook een Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) van de brandweer kwam ter plaatse om onderzoek te doen.

Nadat het sein ‘veilig’ werd gegeven kon de politie het onderzoek in het pand starten. Meerdere medewerkers van Forensische Opsporing (FO) en ook Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) zijn ter plaatse om onderzoek te doen.

Bij de doorzoeking van het bedrijfspand troffen politieagenten verschillende dozen met vermoedelijke MDMA – tabletten en henneptoppen aan. Ook werden er goederen aangetroffen voor de productie van verdovende middelen. De twee mannen, 36-jarige man uit Delft en een 39-jarige man uit Zoetermeer zitten in beperkingen. Dat betekent dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaten.

De vondst komt voort uit een lopend onderzoek van de recherche.

 

01021785

01021801

01021802

01021790

IMG_1241

IMG_1330

IMG_1323

IMG_1223

IMG_1252