22-jarige man gewond na steekincident | De Sillestraat Den Haag

Den Haag – Op de De Sillestraat is zondagavond 3 september bij een steekincident een 22-jarige man uit Den Haag gewond geraakt. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen die meer weten over dit incident.

Rond 23:45 uur liep het slachtoffer met twee vrienden in de De Sillestraat toen er vlakbij hen drie mannen uit een donkerkleurige auto stapten. Om nog onbekende reden ontstond er op straat een vechtpartij waarbij een slachtoffer werd gestoken. Na het steekincident is het drietal gevlucht in onbekende richting. Het slachtoffer is door de hulpdiensten opgevangen en in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over het steekincident of iets gezien hebben van de vechtpartij op of rond de De Sillestraat.

Wellicht is u bijvoorbeeld opgevallen dat drie mannen zich in een geparkeerd staande auto in de De Sillestraat ophielden.

 

Image_790277

Image_505581

Image_619531

Image_32320

20230904003612_IMG_0702