Bestelbus in brand aan de Nobellaan in Pijnacker

Zondagmiddag is er brand ontstaan in het motorcompartiment van een bestelbus aan de Nobellaan in Pijnacker.
De familie reed met bestelbus en een caravan vastgekoppeld hun woonwijk in toen zij werden geseind door een automobilist en een scooterrijder. Zij zagen rook onder de bestelbus vandaan komen en waarschuwde inzittenden. Zij zijn direct de wagen uitgestapt en wisten snel de caravan los te koppelen. Ook werden er drie motoren achteruit de bestelbus gehaald en in veiligheid gebracht. Het gaat om speciale motoren, waar zij mee doen aan races. De lust en leven van de familie, hun grote passie.
Omstanders wisten al snel een brandblusser te halen bij de LIDL om de hoek en hebben een eerste bluspoging gedaan, de brandweer nam het blussen al snel over. De schade is beperkt gebleven tot het motorcompartiment van de bestelbus. De familie kwam net teruggereden uit Overijssel waar dit weekend een race is gehouden, zij waren een paar straten van hun woning vandaan.

 

 

20230903131815_IMG_0598

20230903131721_IMG_0577

20230903132534_IMG_0636