24-jarige beschonken Hagenaar aangehouden na eenzijdige crash op het Generaal Eisenhowerplein in Rijswijk

 

Rijswijk – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een 24-jarige dronken Hagenaar voor een flinke ravage gezorgd op het Generaal Eisenhowerplein in Rijswijk.

De automobilist verloor de macht over het stuur en kwam een stoeprandje aan waarna hij tegen een hekwerk botste. Het voertuig schoot door en kwam enkele meters verder tegen het hekwerk tot stilstand. Tijdens de crash verloor de man zijn rechter-voorwiel. Andere onderdelen van het voertuig kwamen op een naastgelegen busbaan terecht.

De politie en ambulancedienst waren snel ter plaatse waarna de man is nagekeken door het ambulancepersoneel. Na behandeling is de man voor de verwondingen die hij al had, en niet vanwege het ongeval behandeld en naar het ziekenhuis vervoerd. Later zal hij worden aangehouden voor het rijden onder invloed. Ook reed de bestuurder met een ingevorderd rijbewijs.

De politie heeft enige tijd gezocht naar de mobiele telefoon van de man, deze zou zich ergens in het voertuig bevinden. De bestuurder gaf als verklaring dat hij zou zijn afgeleid door zijn telefoon.

Het voertuig is opgehaald door bergingsbedrijf BRL, waarna de schade door de gemeente is opgenomen.

 

IMG_4085

IMG_4125

IMG_4104

IMG_4093

IMG_4111

IMG_4120

IMG_4087

IMG_4137