Aanhouding na woningbrand | Sardinië Zoetermeer

 

Zaterdagmiddag is er brand uitgebroken in een woning aan het Sardinië in Zoetermeer. Hierbij is er een jongen aangehouden.

De brandweer is met meerdere eenheden uitgerukt na een melding van een brand. Ook een Officier van Dienst Geneeskundig werd gealarmeerd naar het incident, maar zijn niet ter plaatse gekomen. Er zijn twee personen nagekeken door het ambulancepersoneel, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk.

Het sein ‘brandmeester’ kon al snel worden gegeven. Wat er precies in brand heeft gestaan is niet bekend. De woordvoerder van de politie laat desgevraagd weten dat er bij de woningbrand één persoon is aangehouden, er wordt rekening gehouden met brandstichting. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau.

Volgens de woordvoerder is er een Plaats Delict (PD) gemaakt, de recherche is ter plaatse gekomen en heeft de zaak in onderzoek.

 

IMG_5923

IMG_5935

IMG_5931

IMG_9972

IMG_9970