UPDATE: Fietser (65) overleden na ongeval | Rokkeveenseweg Zuid in Zoetermeer

UPDATE:

De politie laat middels een persbericht weten dat de 65-jarige man vannacht aan zijn verwondingen is overleden. De man kwam op de Rokkeveenseweg Zuid met een fietsster in botsing en kwam toen hard ten val. In de nacht van donderdag op vrijdag overleed de man in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. 

 

Donderdagmiddag is een man zwaargewond geraakt na een val van zijn fiets op de Rokkeveenseweg-Zuid in Zoetermeer.

Omstreeks 17:15 uur raakte een fietser gewond nadat hij hard ten val kwam. De man reed op een elektrische fiets en raakte door onbekende oorzaak licht een andere fietsster, hierop kwam de man hard ten val. De politie, ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team kwamen met spoed ter plaatse.

Het ongeval vond plaats op het fietspad, bij een fietstunnel van de Zuidweg. Het MMT landde nabij het incident op een grasveld langs het fietspad. Het slachtoffer liep een forse hoofdwond op, de man is gefixeerd in een vacuümmatras en meteen behandeld. Na de eerste behandeling, met ondersteuning van het MMT, is de man met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Arts van het MMT is niet meegereden met de ambulance. Het MMT kreeg een vervolgmelding naar Spijkenisse.

De fietsster was erg geschrokken, maar raakte niet gewond.

 

IMG_1094

IMG_1079

IMG_1065

IMG_1129

IMG_1132

IMG_1142

IMG_1158

IMG_1112

IMG_1172