Vergeten pannetje op het vuur zorgt voor uitruk brandweer | Anthuriumsingel Berkel en Rodenrijs

Maandagavond zorgde een droog kokende pannetje op het vuur voor uitruk van de hulpdiensten aan de Anthuriumsingel in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer werd gealarmeerd nadat een bewoner flinke hoeveelheid rook ontdekte uit de woning van zijn buurman. De brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse, al snel bleek dat de bewoner een pannetje op het vuur had staan, maar tussentijds in slaap gevallen was.

Door de alertheid van de buurman kon erger worden voorkomen. Gelukkig was het incident al snel meester nadat de deksel op het pannetje was geplaatst. De brandweer heeft de woning geventileerd en konden daarna retour naar kazerne.

Er raakte niemand gewond.

 

 

IMG_1006

IMG_1008

IMG_1015

IMG_1015

IMG_1019