Accupakket vat vlam in flatwoning | Asserweg Rotterdam

 

Maandagmiddag heeft een accupakket vlam gevat in een woning aan de Asserweg in Rottedam-Schiebroek.

De brandweer kwam met meerdere eenheden en met spoed ter plaatse, het pakket bevond zich in een flatwoning op de vierde verdieping. Vanwege de inzet van twee tankautospuiten schaalde de brandweer het incident op naar sein ‘middelbrand’. Heet vuur was snel onder controle maar er was wel sprak van een forse rookontwikkeling. De bewoners en andere omwonenden konden tijdig en zelf de woning verlaten.

In de woning is veel schade ontstaan door de brand. Ook de woning van de buren liep schade op. Het accupakket is door de brandweer in een pannetje met water geplaatst en mee naar buiten genomen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, team Brand Onderzoek is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de brand. Het is ook niet bekend waarvan het accupakket is.

Er raakte niemand gewond. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de bewoner te helpen met de afwikkeling van de schade.

 

IMG_0960

IMG_0991

IMG_0973

IMG_0989

IMG_0953

IMG_0937