Bestelbus in brand; politie doet onderzoek naar brandstichting | Baljuwstraat in Rotterdam

 

In de nacht van woensdag op donderdag heeft een bestelbus in brand gestaan aan de Baljuwstraat in Rotterdam.

De brandweer en politie werden omstreeks 00:50 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand, de politie was snel ter plaatse en zette een deel van de straat af. Een bestelbus stond toen al in lichterlaaie. De brandweerlieden hebben direct ingezet op het blussen van de brand. De bestelbus was niet meer te redden, een personenauto die naast het brandende voertuig geparkeerd stond liep ook schade op.

Met een slijpmachine heeft de brandweer aan de achterkant van het voertuig een gedeelte weggehaald om te kijken of er spullen in de laadruimte lagen. De laadruimte bleek leeg te zijn. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie doet hier onderzoek naar, brandstichting wordt niet uitgesloten.

 

 

IMG_0204

IMG_0205

IMG_0230

IMG_0248

IMG_0237

IMG_0275

IMG_0297

IMG_0322

IMG_0350