Bedrijfswagen in brand gestoken; twee personen weggerend | Kleiweg in Rotterdam

 

Rotterdam – In de nacht van woensdag op donderdag heeft opnieuw een bedrijfswagen in brand gestaan, ditmaal aan de Kleiweg in Rotterdam.

De brandweer en politie werden omstreeks 01:35 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand. Hier bleek een bedrijfswagen van een glaszettersbedrijf in brand te staan. Omwonenden schrokken wakker van enkele harde knallen. Omwonenden zagen dat er twee personen na de harde knallen waren weggerend. De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle, desondanks liep de bedrijfswagen forse schade op. Met behulp van een slijpmachine is er een gat gemaakt aan de achterkant van het voertuig, dit om uit te kunnen sluiten dat er achterin het voertuig nog iets brandde.

De politie heeft enkele verklaringen opgenomen van omwonenden. De exacte oorzaak is niet bekend, wel wordt er sterk uitgegaan van brandstichting. Medewerkers van Forensische Opsporing komen later op de dag ter plaatse om onderzoek te doen naar de oorzaak.

De andere voertuigbrand was op nog geen 3 kilometer afstand en er zat nog geen uur tussen beide incidenten. Of de politie dit ook meeneemt in het onderzoek is ons niet bekend.

 

IMG_0388

IMG_0359

IMG_0460

IMG_0413

IMG_0480

IMG_0508

IMG_0397

IMG_0522

IMG_0516