Gewonde na aanrijding tussen leerling van rijschool en automobiliste op kruising | Vliegveldweg / N209 Rotterdam

 

Rotterdam – Dinsdagochtend kwamen een automobiliste en een leerling van een rijschool met elkaar in botsing op de kruising van de N209 met de Vliegveldweg in Rotterdam. Er raakte één persoon gewond.

Omstreeks 10:45 uur vond het ongeval plaats, een lesvoertuig met een leerling achter het stuur botste in de zijkant van een naderende Toyota. De politie, Koninklijke Marechaussee en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurster uit de Toyota is met ondersteuning van het ambulancepersoneel uit haar voertuig gekomen. Na controle in de ambulance is zij voor verdere behandeling, zonder spoed, naar het ziekenhuis vervoerd.

Waar het precies is misgegaan is niet bekend, vermoedelijk is de bestuurster van de Toyota door donker-oranje gereden. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de Toyota mee te nemen. Na wat vakkundig demonteerwerk van de berger kon de rijschoolhouder zijn weg vervolgen. De leerlinge liep geen verwondingen op.

De medewerkers van de Koninklijke Marechaussee hielden af en toe hun hart vast, enkele automobilisten dachten dat de afzetting, vanwege het ongeval, niet voor hen bedoeld was. Een van de medewerkers werd bijna van zijn sokken gereden.

 

IMG_9069

IMG_9051

IMG_9074

IMG_9089

IMG_9112

IMG_9119

IMG_9145