Man in dronken toestand valt tussen wal en schip in het water | Achterhakkers Dordrecht

Dordrecht – In de nacht van zaterdag op zondag is er een persoon te geraakt aan de Achterhakkers in Dordrecht.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer, politie en traumahelikopter, werden omstreeks 02:35 uur met spoed gealarmeerd nadat een 33-jarige man vanaf de kade in het water was gevallen. De man viel tussen een aangemeerd schip en de kade in het water, hierbij raakte hij zijn tanden kwijt. Hij hield zich vast aan een stuk touw en riep om hulp. Nadat de hulpdiensten arriveerden, is de man met behulp van een omstander en de brandweer via een trap uit het water gekomen.

Het Mobiel Medisch Team vloog boven het incident en werd, terwijl het de landing inzette, gecanceld. Het slachtoffer werd behandeld door het ambulancepersoneel. Na behandeling is de man met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Volgens een omstander was de man onder invloed en ernstig onderkoeld.

 

IMG_0754

IMG_0774

IMG_0740