Aanhouding na ongeval | Groene Kruisweg Rotterdam

Zaterdagvond kwamen een busje en een maaltijdbezorger op een scooter met elkaar in botsing op de Groene Kruisweg in Rotterdam. De maaltijdbezorger is daarbij gewond geraakt.

Op de kruising ter hoogte van de Oldengaarde kwamen de bestuurders met elkaar in botsing. Het ambulancepersoneel heeft de maaltijdbezorger nagekeken op verwondingen, hierna is de maaltijdbezorger zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Na het ongeval probeerde de persoon van het busje te vluchten. Omstanders hebben de persoon op de Zierikzeestraat staande gehouden en naar de grond gewerkt. Hier heeft de politie het overgenomen. Voor transport naar het politiebureau kreeg de verdachte een spuugmasker op.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk, wel praten omstanders er over dat de persoon in het busje door rood heeft gereden en sterk naar alcohol rook.

 

IMG_0618

IMG_0627

IMG_0638

IMG_0653

IMG_0658

IMG_0667

IMG_0679

IMG_0690

IMG_0694

IMG_0701