Automobilist vliegt uit de bocht en ramt lantaarnpaal de grond uit | Van der Duijn van Maasdamweg Rotterdam-Overschie

Donderdagmiddag is er een automobilist uit de bocht gevlogen aan de Van der Duijn van Maasdamweg in Park Zestienhoven bij Overschie, hierbij werd een lantaarnpaal volledig ontworteld.

Iets voor 16.00 uur ontving de politie een melding van een ongeval op de Van der Duijn van Maasdamweg, agenten kwamen hierop met spoed ter plaatse. Hier bleek dat een automobilist uit de bocht was gevlogen en daarbij een lantaarnpaal volledig uit de grond reed. De klap was zo groot dat de airbags ontploften,  de automobilist raakte niet gewond.

De personenauto kwam er minder goed vanaf. Deze liep veel schade op door het ongeval. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse waarna de lantaarnpaal vakkundig onder de auto vandaan gehaald werd, de paal is in de berm neergelegd. Hierna is het voertuig geborgen.

De gemeente is op de hoogte gebracht van de schade aan de lantaarnpaal en zal zorgen dat deze wordt gerepareerd.

 

IMG_0974

IMG_0972

IMG_0981

IMG_0986

IMG_1005

IMG_1009

IMG_1023

IMG_1026

IMG_1036

IMG_1045