Gewonde na botsing tussen vrachtwagen en personenauto op de afrit | N209 Bergschenhoek

Dinsdagavond rond 22:00 uur is er een man gewond geraakt na botsing tussen een vrachtwagen en een personenauto in Bergschenhoek.

De politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Er bleek een ongeval te hebben plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto. Op de afrit van de N209, bij het invoegen, ging het mis. De bestuurder van de personenauto kwam in de dodehoek van de vrachtwagen terecht.

Het ambulancepersoneel hebben de betrokken personen nagekeken. Bij een man uit de personenauto bleek de arm van uit de kom getrokken te zijn. Na controle bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk. te zijn gegaan.

Zowel de personenauto als de vrachtwagen liepen schade op. Ter plaatse en met hulp van de politie zijn de schadeformulieren ingevuld.