Scooterrijder belandt in het water en laat scooter achter Polderweg in Schiedam

Maandagmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat een voorbijganger een scooter in het water zag liggen langs de Polderweg in Schiedam.

Rond 16:15 uur werden de hulptroepen gealarmeerd en kwamen met spoed ter plaatse. Een duiker van de brandweer was snel te water gegaan om te zoeken naar een persoon. Terwijl de overige eenheden nog aanrijdend waren kwam een buurtbewoner naar buiten en bleek dat de scooterrijder al uit het water was.

Volgens de buurtbewoonster was de scooterrijder eerder op de middag al te water geraakt en kon hij zelfstandig uit het water komen, hij meldde zich bij de bewoners om hulp te vragen. Daarna was de scooterrijder vertrokken en liet zijn voertuig onbeheerd in het water. Dit zorgde voor een uitruk van de hulpverleners.

De politie heeft een kenteken en gaat onderzoek doen naar de eigenaar van het voertuig. Waardoor de persoon precies in het water terecht is gekomen is niet bekend.

 

IMG_8338

IMG_8343

IMG_8376

IMG_8391

IMG_8325

IMG_8367

IMG_8381