Vrouw (73) overleden na ongeval op oversteekplaats Florence Nightingalelaan Zoetermeer

 

Vrijdagavond vond er een dodelijk ongeval plaats aan de Florence Nightingalelaan in Zoetermeer.

De hulpdiensten werden gealarmeerd voor een ongeval tussen een personenbusje en een voetganger. De hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team, zijn met spoed ter plaatse gekomen. De voetganger, een 73-jarige  vrouw uit Zoetermeer,  is bij het ongeval ter plekke aan haar verwondingen overleden. De hulpdiensten hebben lange tijd geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, dit mocht helaas niet meer baten.

Het gebied is groots afgezet. De calamiteiten-unit van de politie is ter plaatse, het gebied wordt met hekken afgezet voor onderzoek. De Florence Nightingalelaan is in beide richtingen afgesloten.

De oorzaak van het ongeval is niet bekend, de politie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. Volgens buurtbewoners was de vrouw haar hondje aan het uitlaten toen zij op de oversteekplaats werd geschept, het hondje is tijdens de hulpverlening in de armen van het medische personeel gebleven. Het hondje werd hierna door de man van de overleden vrouw opgevangen. Naar verluidt wonen zij in de flat die uitkijkt op de oversteekplaats.

De politie heeft tot in de nachtelijke uren onderzoek gedaan naar het ongeval.

 

De tekst loopt door na de eerste serie foto’s…

 

IMG_7006

IMG_7002

IMG_6991

IMG_6985

IMG_6967

IMG_7047

 

Bloemen

Geschrokken buurtbewoners en familieleden hebben bloemen neergelegd op de plek waar het slachtoffer aan haar verwondingen overleed. De toegesnelde hulp van hulpverleners en omstanders die direct te hulp schoten mocht niet meer baten. Sinds zaterdagochtend worden er steeds meer bloemen neergelegd.

 

IMG_3557

IMG_3567

IMG_3559