Auto belandt op zijkant na eenzijdig ongeval, automobiliste raakt gewond Wilgenlaan in Berkel en Rodenrijs

Vrijdagochtend heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Wilgenlaan in Berkel en Rodenrijs.

Een automobiliste is door onbekende oorzaak op zijn zijkant terecht gekomen aan de Wilgenlaan. De dame kon niet zelfstandig uit het voertuig komen. De hulpdiensten, waaronder meerdere brandweereenheden kwamen met spoed ter plaatse.

De brandweerlieden wachtte op de komst van de ambulance om te beoordelen hoe het slachtoffer het beste uit het voertuig gehaald kon worden. Eerst werd geprobeerd om het slachtoffer via de deur en een trappetje uit het voertuig te krijgen. Dit vond de dame te spannend waarop er is gekozen om haar via de achterbak uit haar voertuig te begeleiden. De dame is behandeld door het ambulancepersoneel, na behandeling is het slachtoffer, zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De bestuurster kwam uit de richting van de Oostmeerlaan en is door onbekende oorzaak tegen een geparkeerde personenauto aangereden waarna zij op de zijkant terecht kwam. De geparkeerde personenauto kwam tegen een andere geparkeerde personenauto terecht, beide voertuigen raakte

Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig weer op vier wielen te zetten en mee te nemen.

 

Video volgt

 

20220923_070737

20220923_070813

20220923_071122

IMG_1795

IMG_1800

IMG_1809

IMG_1834

IMG_1842

IMG_1861

IMG_1879