Hennepkwekerij aangetroffen in woning Hoornplantsoen in Berkel en Rodenrijs

Door informatie uit een lopend onderzoek heeft de politie donderdagmiddag 15 september een hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan het Hoornplantsoen in Berkel en Rodenrijs.

Op de zolder in de woning werd een hennepkwekerij aangetroffen, dit is naar voren gekomen tijdens een lopend onderzoek van de politie. Hierover wil de politie verder nog niets kwijt. De politie heeft kort onderzoek gedaan waarna de werkende kwekerij direct is ontmanteld.

De stroom werd illegaal afgetapt. Of er aanhoudingen zijn verricht is niet bekend, evenals hoeveel planten er aanwezig waren in de woning.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.

 

IMG_0905

IMG_0850

IMG_0841

IMG_1156

IMG_1177

IMG_0888