Jongen (19) overleden nadat hij te water raakt Lange Vaart in Bleiswijk

Maandagochtend werden de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een melding persoon te water aan de Lange Vaart in Bleiswijk.

Omstreeks 08:40 uur werden de brandweer, ambulance en twee traumateams (uit Amsterdam en Rotterdam) met spoed gealarmeerd.

Ter plaatse bleek dat er een hardloper te water was geraakt, waarschijnlijk is hij tijdens het hardlopen onwel geworden en is daardoor te water geraakt. Duikers van Duikteam Brandweer Hollands Midden hebben het slachtoffer uit het water gehaald. Er is direct begonnen met reanimeren, dit leek niet voldoende te zijn waarna besloten is het slachtoffer buiten de ambulance te opereren. Ondanks alle inspanningen is het slachtoffer overleden.

Forensisch Onderzoek is ook ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht.

UPDATE:

Het slachtoffer is een 19-jarige jongen uit Bleiswijk. Dit heeft de politie aan de redactie bevestigd. Er wordt op dit moment nog onderzoek verricht. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval.

 

Tekst loopt door na de eerste reeks foto’s.

 

 

 

Ongeval Hoogwerker brandweer Zoetermeer

Een hoogwerker van kazerne Stadshart die onderweg was naar dit incident heeft op de N209 een ongeval gehad. In de bocht van de Australiëweg naar de N209 is de hoogwerker op zijn kant op de rijbaan voor het tegemoetkomend verkeer terecht gekomen. Gelukkig reden daar op dat moment geen auto’s.

De brandweermannen zijn niet gewond geraakt.

 

 

Foto’s & Video’s: District8.net & Spa-Media