UPDATE: Politie zoekt getuigen na schietincident aan de Molensingel in Rotterdam

Rotterdam – De politie zoekt getuigen van een schietincident dat zondagochtend tussen de Molensingel en Zestienhovensekade plaatsvond.

Er is daar toen geschoten, maar het is nog altijd onduidelijk wat  zich precies heeft afgespeeld. De politie heeft twee aanhoudingen verricht, maar het is nog onduidelijk of dat om de schutter of schutters gaat. Mede daarom vraagt de politie om hulp van eventuele getuigen.

Op een parkeerplaats bij de Molensingel worden meerdere harde knallen gehoord. Niet lang erna rijdt een aantal personenauto’s weg van het parkeerterrein. Eén auto (met twee inzittenden) blijft staan. De politie houdt dit tweetal aan. Het gaat om een 34- en 47-jarige Rotterdammer. Hun rol wordt onderzocht. Daarnaast is de politie op zoek naar de inzittenden van de auto’s die wegreden na het schietincident. De politie doet verder onderzoek naar het incident.

Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek, maar heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de politie via: 0900-8844 of gebruik het formulier op Politie.nl