Wederom ongeval op de oprit A12 richting Den Haag in Zoetermeer

Zaterdagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een zwaar ongeval op de Oostweg in Zoetermeer.

Ter plaatse bleek er een personenauto op de vangrail terecht te zijn gekomen, op de oprit A12 richting Den Haag. De brandweer heeft hand – en spandiensten verleend. De bestuurder is door het ambulancepersoneel nagekeken. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

Door een eerder incident op deze oprit waren de betonblokken verwijderd. De bestuurder is door het ontstane gat gereden, en is zo op de vangrail terecht gekomen. Het verkeer richting Den Haag is ten tijden van het incident komende vanaf Lansingerhage afgesloten geweest, het verkeer komende vanaf het Prinses Maximaplein kon wel de A12 richting Den Haag oprijden.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse om de personenauto te bergen. De Vermeulen Groep zal de schade aan de vangrail repareren.