Lichtgewonde en schade na kop- staart botsing op de Donau in Leidschenveen

Donderdagmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de Donau in Leidschenveen.

Ter plaatse bleek er een kop- staart botsing te hebben plaatsgevonden op de Donau nabij de brandweerkazerne. De brandweer was dan ook snel ter plaatse, en heeft in afwachting van de ambulance één bestuurder gestabiliseerd. De schade aan één van de  personenauto’s lijkt mee te vallen, het andere is er iets minder goed vanaf gekomen, schadeformulieren zijn ter plekke ingevuld.

De bestuurder is door het ambulancepersoneel behandeld, en naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek.

De brandweer kon na de gegeven hulp terug naar de kazerne, alleen dat liep anders dan verwacht. Zij reden bij vetrek tegen een paal aan en beschadigde hiermee de tankautospuit, deze zal op de kazerne worden nagekeken.