UPDATE: Dode en zwaargewonde na zwaar ongeval op de Straatweg in Rotterdam

In de nacht van dinsdag op woensdag 10 november werden de hulpdiensten groots gealarmeerd vanwege een frontale botsing op de Straatweg in Rotterdam.

Omstreeks 00:10 uur reden er twee voertuigen met forse snelheid tegen elkaar aan. Hierbij liepen de voertuigen forse schade op. De hulpdiensten waaronder de politie, de brandweer, het MMT (Mobiel Medisch Team) en ambulance waren snel ter plaatse. Door de omvang van het ongeval is er opgeschaald naar HV ( Hulp Verlening) ‘middel’.

Al snel bleek dat er één slachtoffer bekneld zat in het voertuig, de brandweer heeft hierdoor het slachtoffer uit het voertuig geknipt.

Het MMT ondersteund door het ambulancepersoneel ontfermde zich over de twee slachtoffers, één slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Voor het andere slachtoffer is ondanks de reanimatie de hulp te laat gekomen, deze is als gevolg van het ongeval overleden.

 

UPDATE 13:00 uur:

Rotterdam – Een 26-jarige man uit Zoetermeer is woensdagmorgen 10 november om het leven gekomen bij een frontale aanrijding op de Straatweg in Rotterdam. De bestuurder van een tegemoetkomende auto, een 21-jarige man uit Bergschenhoek, raakte zwaargewond. In de auto’s zaten geen passagiers.

Even na middernacht reed een personenauto op de verkeerde weghelft omdat hij vermoedelijk een tram wilde inhalen. Een tegemoet komende auto kon de inhaler niet ontwijken waarna de twee frontaal op elkaar botsten. Beide bestuurders raakten bekneld en moesten door de brandweer worden bevrijd. De man die op de verkeerde weghelft reed werd nog gereanimeerd maar overleefde de aanrijding niet.

De verkeerspolitie onderzoekt de toedracht van het tragische verkeersongeval.