Forse schade en gewonden na ongeval op kruising Sportlaan met de Boyleweg in Spijkenisse

Zaterdagavond heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de kruising van de Sportlaan met de Boyleweg in Spijkenisse. 

De hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT) werden gealarmeerd voor het ongeval. Hier bleek een aanrijding te zijn geweest op de kruising tussen twee personenauto’s, enkele personen zijn behandeld door het ambulancepersoneel. Twee personen zijn er uiteindelijk naar het ziekenhuis vervoerd. Een van de slachtoffers werd hierbij gefixeerd in een vacuümmatras, deze werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Bij het ongeval werd ook een verkeerspaal uit de grond gereden.

Beide voertuigen liepen forse schade op door het ongeval. Over de oorzaak is nog niet veel bekend, de politie doet hier onderzoek naar. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen.