Twee mannen uit Bleiswijk aangehouden voor softdrugs in personenvoertuig in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs / Bleiswijk – Zaterdagmiddag 11 september zijn er twee mannen van 20 en 22 jaar uit Bleiswijk aangehouden nadat er uit een controle bleek dat beide heren in het bezit waren drugs in een personenauto. 

De twee inzittenden werden aan de Archimedesstraat in Berkel en Rodenrijs aangehouden nadat er meerdere zakjes softdrugs werd aangetroffen. Zij hadden meer dan een gebruikershoeveelheid bij zich. Nadat de hele auto is doorzocht door de politie werd deze in beslag genomen.

Wat voor softdrugs er precies is aangetroffen is (nog) niet bekend. De politie heeft beide personen aangehouden en doen verder onderzoek naar de herkomst hiervan.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.