Scooterrijder ten val op de Götzenhainsingel in Bleiswijk

Bleiswijk – Op vrijdagmiddag 13 november net voor 18:00 uur kwam er een melding van een ongeval op de Berkendreef in Bleiswijk. 

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het ongeval bleek te hebben plaatsgevonden op de Götzenhainsingel. Een scooterrijder is bij het remmen voor een personenauto onderuit gegaan en hierbij hard ten val gekomen. Tijdens zijn val is de scooter tegen de personenauto gekomen waarna hij is doorgegleden de stoep op. De bestuurder van de scooter raakte hierbij lichtgewond en is in de ambulance onderzocht op verwondingen, na controle hoefde de jongeman niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De personenauto liep door de valpartij schade op aan de voorzijde. De scooter, die pas sinds drie weken in het bezit is van de bestuurder. is fors beschadigd geraakt. De partijen hebben op locatie schadeformulieren ingevuld.

De reden dat de scooterrijder ten val is gekomen tijdens remmen heeft vermoedelijk te maken met nat wegdek en bladeren.